Circuit Training

Circuit Training is de nieuwste toevoeging in het trainingsassortiment van Buro Daad-kracht. Bij Circuit Training gaan we er voor zorgen dat jij fit het weekend in gaat. Natuurlijk vind je hier ook invloeden van onze andere trainingen.

Er wordt gericht op je algehele conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Er zitten invloeden in van (kick)boksen, maar geen zorgen, het is voor ieders niveau. Uiteindelijk bepaal je zelf je grenzen, al proberen we wel om die dan ook op te zoeken!

Resultaat

Je hebt een drukke werkweek achter de rug. Je hoofd zit nog vol met je werk, en dat wil je eigenlijk niet in het weekend. Laat ons je helpen je hoofd leeg te maken! Door inspanning, komt ontspanning. Wij stellen een circuit op met onderdelen. Deze onderdelen zij gericht op kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Je mag de intensiteit zelf bepalen, maar we proberen het wel op een hoge intensiteit te richten. Na de training ben je moe, maar ook ben je de druk van de werkweek kwijt. Je kan fris en fit het weekend in!

Interesse?

Circuit training geeft jou de mogelijkheid om te werken aan:

  • je conditie
  • je kracht
  • je uithoudingsvermogen

Buiten die drie is het uitermate geschikt als afsluiter van de week en zul je ook lichamelijke verandering mee kunnen maken. Meer weten? Neem dan hier onder contact op voor meer informatie.