Bij de combisport richten we ons op de jeugdigen onder ons. De les is voor 8 t/m 12-jarigen. Bij combisport wordt Kickboksen, Boksen, Pencak Silat en Weerbaarheid gecombineerd. Door middel van deze verschillende vechtsporten maken we er elke keer een diverse les van, waarbij respect altijd centraal staat.

Wat kun je verwachten van de lessen?

Er wordt op een speelse manier opgewarmd, dit kan door verschillende spelvormen. Hierin zit altijd een element van één van de vechtsporten. Dan bestaat de kern bijvoorbeeld uit stoot- en traptechnieken, valbreken, afweer- en verdedigingstechnieken, maar ook oefeningen over grenzen aangeven, leren concentreren en oefeningen uit de weerbaarheid en Rots en Water. Door de kids dit allemaal aan te leren zal de balans, motoriek, conditie, kracht, zelfvertrouwen en respect toenemen. Alles wordt in een gecontroleerde omgeving gedaan waarbij er altijd aandacht is voor het individu en zoals ik ook in de lessen altijd aangeef; alles mag, niks moet. Ook wordt er af en toe gewerkt met spel- en sparvormen waarbij de kids de geleerde technieken bij elkaar mogen proberen. Hierdoor leren ze hun grenzen bij elkaar aan te geven, tegen een stootje kunnen en respect voor elkaar te hebben.

Iedereen is welkom om vrijblijvend twee proeflessen te doen, de training vindt plaats op dinsdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur.